Happy horse coaching farm
Paardencoaching met de kudde

Voor alle genoemde activiteiten neem bij interesse contact op met Claudia Baldwin via mobile telefoon 06-41398534 of mail naar claudia.baldwin64@gmail.com 

 

Let op: voor de aangegeven activiteiten is ervaring met paarden niet nodig. Wij werken uitsluitend vanaf de grond bij alle oefeningen en opdrachten. Er word niet op de dieren gereden.

Met de paarden werken wij buiten, graag aan het weer aangepaste kleding dragen die vies mag worden en vaste schoenen.  


Onze activiteiten het hele jaar door:


  • Natuurweken/weekenden bij ons op het erf, data in overleg 
  • pony power voor kids cursus, data in overleg
  • paardenkracht voor pubers cursus, data in overleg
  • teambuilding dagdeel, hele dag of weekend, data in overleg 
  • weekend vrouwen power met paarden, data in overleg


Activiteiten in april, mei: 


Activiteitenagenda

Feed
10-05-2019
-
12-05-2019
JIJ & SAMENLEVEN
over jezelf zijn én op een gezonde manier samenleven   Meer


10/11/12 mei workshop samenlevingskunst gegeven door Jac Hielema en Damaris Matthijsen van Economytransformers en Claudia Baldwin van de Happy Horse Coaching Farm, inhoud workshop: Over jezelf zijn en tegelijkertijd ook op een gezonde manier samenleven.

Meer info graag aanvragen via e-mail.                                                                                                                 


Vrouwenpower met paarden:

Een workshop voor vrouwen!

Door middel van diverse leuke oefeningen met de paarden win je inzichten die jou helpen om in je kracht te komen, je hartenwens ontdekken, in balans te komen en nog veel meer.

Intuïtief schilderen met paarden:

In deze workshop gaan wij samen aan de slag, materiaal inbegrepen. Wij starten met een gezamenlijke meditatie. Dan gaan wij een aantal opdrachten met de paarden doen.

Hier zal een inzicht of erkentenis uit komen. Dan mag er geschilderd worden, bij mooi weer kan dat buiten in aanwezigheid van de paarden. Bij slecht weer zitten wij lekker warm in onze gezellige en inspirerende cursusruimte. Op wens zal ik deelnemers persoonlijk begeleiden in het schilderen, geheel zelfstandig werken is ook mogelijk.

In balans met paarden:

Ben je druk in het hoofd? Ervaar je veel stress in je dagelijkse leven. Voel jij je onrustig of juist niet voorruit te branden?

Dan geeft deze workshop jou praktische tips en handige oefeningen, die je thuis dagelijks kan blijven doen.

Onder de deskundige begeleiding van Claudia helpen de paarden jou om volledig te ontspannen, je hoofd leeg te maken, rustig te worden in jezelf of juist nieuwe energie ervaren, afhankelijk van je behoeften.

Wandel coaching met honden:

Wil je graag in gezelschap lopen, je zinnen verzetten en tevens je hart luchten? Kom dan mee op een leuke wandeltocht in een naburig natuurgebied. Heerlijk bijtanken in het bos, met een lieve knuffelbeer aan de lijn begeleid door lifecoach Claudia! 

Coaching opleiding:

Binnen kort verzorgt de Happy Horse Coaching Farm in samenwerking met Frisse Bries de coaching opleiding Triskal coaching (voormalig Terra Natura Coaching). Start na de zomervakantie op de Happy Horse Coaching Farm, gegeven door Beatrijs van den Castele en Claudia Baldwin, de thema's de klant coachen temidden van de kudde als ook paardenwelzijn staan centraal in onze opleiding. Voor meer informatie neem contact op via email.