Activiteiten(3 min. lezen)

Shamanic Teachings: Paardencoaching en het Medicijnwiel

Een Medicijnwiel is een eeuwenoude rituele cirkel van stenen die oude culturen gebruik(t)en om het contact met zichzelf en de aarde te herstellen. Leer in 2 weekenden hoe het Medicijnwiel werkt, op welke manier je het Medicijnwiel toepast in je eigen leven en hoe je het Medicijnwiel als krachtige tool bij Paardencoaching kan inzetten.

In het sjamanisme staat ‘medicijn’ voor kracht of kennis. In het midden van het Medicijnwiel ligt de Center Stone of Spirit Stone. Dit is de plek waarin alles met elkaar is verbonden: de krachten van de aarde, zon, maan, van de elementen water, wind, lucht en vuur en van het dieren- planten en mineralenrijk. Het omvat de wereld. De verschillende windrichtingen vormen de ingangen om met het wiel te werken. Elke windrichting staat voor een kwaliteit.

Het Medicijnwiel

Het Medicijnwiel werkt door op de verschillende bewustzijnslagen: mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel. Het Medicijnwiel is hierdoor ook een effectieve tool voor Paardencoaches. In het centrum van het wiel zijn het fysieke, mentale, emotionele en spirituele met elkaar verbonden en in balans. En dat is wat je wilt voor jouw coachee.

Eerste weekend: Activeer jouw persoonlijke Medicijnwiel

Het eerste weekend is een tweedaags ritueel om jouw persoonlijk Medicijnwiel te activeren. Het is belangrijk om goed te doorvoelen en te begrijpen hoe het Medicijnwiel werkt voordat je het Medicijnwiel als coachingtool kunt gaan inzetten.

Wat kun je verwachten?

  • Sjamanistische rituelen
  • Leer te werken met de kwaliteit van de windrichtingen
  • Rituelen voor activatie van jouw persoonlijk medicijnwiel: ontmoet je voorouders, totems, kleuren en andere medicines

Datum eerste weekend: zaterdag 25 en zondag 26 januari 2020

Tweede weekend: Medicijnwiel bij Paardencoaching

Tijdens het tweede weekend leer je hoe je het Medicijnwiel toepast bij Paardencoaching. Nadat je jouw persoonlijk Medicijnwiel hebt geïntegreerd in je leven na het eerste weekend, zul je merken hoe sterk het Medicijnwiel als energetisch veld staat. En vooral hoe fijn dit in combinatie met Paardencoaching werkt.

  • Theorie over het Medicijnwiel
  • Ceremonieel neerleggen van een Medicijnwiel
  • Paardencoaching in het Medicijnwiel
  • Afsluitende drumcirkel

Het is belangrijk om een Medicijnwiel op de juiste manier en in respect neer te leggen. Je creëert een energetisch veld. Dit doen we gezamenlijk in een ceremonie.

Datum tweede weekend: zaterdag 21 en zondag 22 maart 2020

Voor wie?

Deze teachings zijn bedoeld als verdieping voor (paarden)coaches met diepe interesse in het bewustzijn van de mens, sjamanistische rituelen in combinatie met paardencoaching.

Locatie

De Shamanic Teachings: Paardencoaching en het Medicijnwiel wordt gegeven op onze prachtige locatie.

Adres op aanvraag.

Kosten

De Teachings Paardencoaching & het Medicijnwiel bestaan uit 2 weekenden (4 dagen in totaal). De kosten voor beiden weekenden samen zijn € 695,- exclusief btw.

Deze training wordt gezamenlijk aangeboden met Center Stone Paardencoaching.