Onze vrijwilligers(1 min. lezen)

Op onze farm werken vrijwilligers die wekelijks hier naartoe komen om ons te helpen met de dagelijkse werkzaamheden en ons assisteren in het trainen van de paarden. Zij worden allemaal persoonlijk opgeleid en begeleid in de omgang met onze paarden en klanten.

Al onze vrijwilligers voelen zich verbonden aan onze leefwijze en kunnen zich vinden in onze visie en missie in de benadering van mens en paard. Uiteraard houden ook de vrijwilligers zich aan de geheimhoudingsplicht en bescherming van privacy voor zover hun in aanraking komen met mijn klanten. Ben je ook geïnteresseerd om vrijwilliger te worden bij Happy Horse Coaching Farm? Neem dan contact met ons op.Geraldien van Dijk

“Mijn naam is Geraldien van Dijk en ik ben 47 jaar. Paarden heb ik altijd als bijzondere dieren gezien. Tijdens mijn jeugd stond een eigen paard  bovenaan mijn verlanglijstje. Dat is er niet van gekomen. Ik heb wel rijles gevolgd op een manege, maar de manier van werken met de paarden paste niet bij mij. Zo’n 8 jaar geleden kwam ik in contact met een vrouw die paarden trainde via Natural Horsemanship. Via deze methode begeleide ze mensen met een (verstandelijke) beperking, maar ook gaf zij coaching en training aan zowel individuen als groepen. Ik zag het zelfvertrouwen van deelnemers groeien, dat ze meer eigenwaarde kregen en dat ze sterker in het leven kwamen te staan. Ik heb veel van haar geleerd, ook omdat ik haar assisteerde bij het toepassen van deze methode. Toen ik de advertentie van Claudia zag staan heb ik meteen contact gezocht. Na het eerste gesprek werd ik enthousiast en heb ik besloten om als vrijwilliger bij haar te gaan werken.”