Happy Horse Coaching Farm

Hier vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op. 

Berkenweg 24A in Drijber-Drenthe

Vaak is het een 1 op 1 maatwerksessie. En soms werken we met een groep als dat de heling of transformatie ten goede komt.

Paarden-coaching is voor iedereen en voor elke leeftijd. Echter is mijn locatie op dit moment niet rolstoeltoegankelijk.

In dergelijke situatie  houden we de paarden achter een draadje waar ze dan blijven en niet dichterbij kunnen komen. Ook op deze wijze doen de paarden volledig mee en zetten zij hun energie en fijngevoeligheid in.

Paarden-coaching wordt niet door zorgverzekeringen vergoed. Wel vaak via de WMO of via Jeugdzorg. Informeer naar de mogelijkheden.

Met 3 sessies worden er al veel transformaties bereikt. Kom je in aanmerking voor ondersteuning vanuit jeugdzorg of WMO dan kan je ook een langdurend traject volgen. Informeer naar de mogelijkheden

Ik heb geen wachtlijst. Je kan dus gelijk terecht bij mij.

80.- euro per uur

Paarden leven volledig in het nu. Ze worden niet gehinderd door oordelen of aannames. Ze hebben een heldere intuïtie en fijngevoeligheid en kunnen zich daardoor energetisch verbinden met de cliënt. Zonder woorden kunnen ze energie laten stromen zodat er inzichten naar boven komen.

Meestal werk ik alleen en met de paarden. Mijn trajecten zijn maatwerk waardoor ik  soms samenwerk met een collega. Het maatwerk betreft dan coaching speciaal afgestemd om de cliënt en zijn of haar hulpvraag. 

Omdat ik gespecialiseerd ben in werken met gezinnen wordt mijn interventie regelmatig ingeroepen door collega therapeuten.

We werken buiten, in de natuur. Zomer, winter, herfst en lente; elk jaargetijde is weer anders. Dus pas je keuze aan. Kleding in laagjes, regenkleding en in ieder geval kleding die jou lekker zit. En zorg voor stevige schoenen of laarzen.

Je kan op het erf parkeren. Als je me dan op mijn 06 nummer belt kom ik je ophalen bij je auto.

Sessies geboekt via de Gemeente of huisarts worden rechtstreeks betaald aan Happy Horse Coaching Farm. De overige cliënten graag contant betalen na de sessie. Ik kan je dan eventueel ook een zogenaamd “Tikkie” sturen.

Wil je een jeugdzorgtraject voor je kind/jongere aanvragen kan dat makkelijk via een verwijsbrief van je huisarts, POH (praktijkondersteuner), Orthopedagoog etc. Zodra ik deze heb ontvangen  per post, mail of persoonlijk, start ik het traject bij de desbetreffende gemeente op.

Wil je een WMO traject aanvragen (boven de 18)? Dan moet je zelf naar de desbetreffende gemeente toe om begeleiding bij de Happy Horse Coaching Farm aan te vragen.

Jeugdzorg: Emmen, Westerveld, Hoogeveen, De Wolden, Meppel, Coevorden

WMO: Meppel, De Wolden, Hoogeveen

Neem dan contact met mij op. Ik ga je dan helpen om een maatwerkcontract met de desbetreffende gemeente tot stand te brengen.